termopane veka

Termopane Veka

Daca ati optat sa montati termopane Veka cu siguranta ca sunteti deja multumiti de ferestrele si usile utilizate an dupa an. Aceasta este strategia de proiectare, constructie si montaj pe care producatorul german de tamplarie PVC Veka si-a insusit-o si o perfectioneaza continuu – multumirea clientilor din zona rezidentiala sau cea comerciala.

Tamplaria termoizolanta Veka poate sa indeplineasca toate cerintele de design si compatibilitate pe care utilizatorul final le pretinde pentru aceasta categorie de produse. Este deja recunoscut ca orice spatiu deschis ce poate fi acoperit cu termopane Veka va deveni o zona cu o izolare termica foarte buna si va primi un procent substantial de atenuare a impactului fonic exterior.

Cu termopane Veka costurile pentru consumul de energie termica la incalzire si cel cu energie electrica pentru climatizare vor scadea intr-atat incat amortizarea lucrarii contractate se va face extrem de rapid.

Provenienta

Asa cum am aratat anterior, Germania este tara de provenienta a profilelor care intra in constructia de ferestre termopan Veka si usi termopan Veka. 

Sunt deja mai mult de 40 de ani de cand brandul este intr-o continua inovatie ce are drept tinta crearea unor profile cu indice cat mai redus pentru transferul de energie termica si pentru diminuarea undelor sonore deranjante din exterior.

La sediul central din Sendenhorst este locul in care cercetarea si ingineria sunt la ele acasa pentru unicul scop pe care Veka deja l-a atins si continua sa-l imbunatateasca – satisfacerea clientilor care au ales sa construiasca impreuna cu Veka.

In toata Europa sunt dezvoltate fabrici pentru producerea profilelor, precum si depozite si filiale ale celebrului brand. In Romania, incepand cu anul 2000, Veka si-a gasit rapid aprecierea celor care produc si/sau monteaza geamuri termopan Veka si in special a celor care le primesc in utilizare.

veka istorie

Tipuri profile Veka

Primul contact cu profilele Veka pentru ferestre si usi dezvaluie unul dintre cele mai apreciate atuuri – calitatea profilului si grosimea de 3 mm a peretelui sau exterior.

Pornind de la acest avantaj incontestabil care inca nu a fost egalat, Veka va propune profile ce pot sa isi aduca beneficiile pe termen lung pentru o gama foarte variata de aplicatii in constructii noi sau reabilitari.

Cele mai apreciate si des solicitate profile ce se vor transforma intr-o investitie pe termen lung, le vom prezenta in continuare.

Veka SOFTLINE 82 MD

O casa noua va merita cu siguranta o investitie pe masura in ceea ce privesc ferestrele si usile care au fost proiectate. Ideal este sa va orientati catre termopane Veka pentru simplul motiv ca un profil premium va consolida efectul de casa pasiva.

O tamplarie PVC Veka nu va intampina nicio dificultate in generearea cerintelor pe care le aveti, ca atare impactul izolarii termice si a celei fonice vor fi la cea mai buna cota.

Profilul Veka SOFTLINE 83 MB este fabricat cu o adancime de 82 mm, lucru care va permite folosirea unor pachete cu sticla formate din 2 sau 3 foi. Grosimea acestor pachete va fi de 24 mm pentru geamuri termopan Veka si de 44 mm pentru geamuri tripan Veka.

Tocul acestor profile este dotat cu 7 camere de aer, in timp ce canatul are in dotare 6 camere de aer.

Din proiectare sunt prevazute spatii pentru montarea a 3 garnituri ce vor consolida intr-o manierea excelenta scopul utilizarii noilor dumneavoastre ferestre si usi cu profile Veka. Astfel coeficientul de izolare termica va fi de 0,67 W/m2K.

Panoplia de culori a profilului este cel putin convenabila si va lasa sa alegeti in coformitate cu designul pe care l-ati agreat la finisajele exterioare si interioare ale cladirii. De la clasicul alb, la stejar auriu sau nuc, dar si inca multe altele, fiecare dintre ele ridica designul propriu cu care sunt dotate profilele.

profil softline 82

Veka SOFTLINE 76 MD

Renovati sau construiti spatii noi pentru locuinte sau pentru comert? O varianta extrem de solida constructiv si simultan eleganta ca si concept de design o veti primi odata cu montarea de termopane Veka bazate pe profile Veka SOFTLINE 76 MD.

De la bun inceput este de remarcat adancimea profilului, 76 mm. Pentru aceasta configurare producatorul a proiectat un profil cu 7 camere de izolare care vor concretiza fara ezitare ridicarea nivelului de protectie termica si fonica.

Masuratorile industriale au raportat un indice de 0,75 W/m2K, ceea ce se traduce printr-o izolare fonica foarte profitabila pe care beneficiarul o va resimti in costurile cu incalzirea si climatizarea.

La aceasta dorare constructiva se adauga si montarea unei garnituri pe centrul profilului care va contribui din plin la protejarea incaperii impotriva curentilor de aer si a umiditatii din exterior. Toata rezistenta mecanica a oricaror modele de ferestre termopan Veka sau usi termopan Veka este asigurata de folosirea unui profil de armare din otel zincat cu grosimea de 1,5 mm.

Durabilitatea pe care o genereaza aceste profile va fi atat de buna incat timp de circa 50 de ani nu va fi necesara inlocuirea lor pe motiv de deteriorare evidenta. Din paletarul de culori RAL puteti alege circa 50 de nuante de culori cu care poate fi infoliata o tamplarie pvc Veka.

profil softline76 md

Veka SOFTLINE 70 AD

Proiectate pentru o adancime de montaj de 70 mm si avand 5 camere de izolare, forma eleganta cu care impresioneaza acest profil Veka SOFTLINE 70 AD va fi pe placul multura dintre dumneavoastra.

Este de stiut ca Veka asigura clientii ca profilele sale in culoare alb au o durata de viata de pana la 50 de ani, ceea ce inseamna ca investitia este atat de profitabila incat veti uita de vreo grija in aceasta directie.

Profilul VEKA Softline 70 AD se va preta fara nicio dificultate constructiva pentru realizarea de usi si ferestre termopan, lucru care este sustinut si de faptul ca producatorul arata ca acest profil este de categorie A. Cu siguranta ca si grosimea de 3 mm a peretelui exterior al profilului contribuie la confortul interior promis de Veka.

De retinut este faptul ca indicele de izolare termica optim de 1 W/m2K se va realiza si in functie de tipul sticlei care va fi inclusa in pachet, cu precizarea ca grosimea pacehtelor cu sticla poate fi intre 6 si 42 mm. Pentru siguranta intregului produs construit cu profile Veka SOFTLINE 70 AD, producatorul foloseste o armatura din otel cu grosimea de 1 mm.

Ca un bonus semnificativ va puteti bucura de o varietate foarte mare de culori de finisaj pentru aceste profile de termopane Veka prin alegerea nuantei preferate dintr-un paletar ce contine 50 de culori RAL.

ferestre softline 70ad

Veka EFFECT 70 AD

Acesta serie de profile termopane Veka este o versiune a modelului Softline si este conceput cu un design clasic dedicat producerii de ferestre termopan Veka.

Profilul este construit pe o adancime de 70 mm si dispune de 5 camere de izolare cu aer. In aceste conditii coeficientul de izolare termica atinge cu usurinta valoarea de 1 W/m2K, indice care il recomanda pentru lucrari de inchidere a spatiilor pentru ferestre in zone cu clima temperata.

Rezistenta profilului este oferita in mod deosebit de doua caracteristici constructive, ambele proprii brandului Veka. Grosimea profilului la exterior este de 3 mm, iar armatura care il rigidizeaza este din otel zincat cu grosime de 1,5 mm.

Aceste valori, precum si adancimea de constructie permit introducerea de pachete cu sticla termopan cu o grosime totala de 24 pana la 42 mm. Este de retinut ca valoarea de izolare termica va putea fi atinsa si in functie de tipul de geam utilizat.

ferestre effect line

Caracteristici generale

Din prezentarea profilelor sunt de remarcat o serie de caracteristici generale ce sunt deja renumite pentru termopane Veka.

Pe cele mai importante si in special pe cele care au adus aprecierea clientilor utilizatori de tamplarie PVC Veka, le punctam in aceasta lista:

  • Profile cu desing asortabil cu orice tip de amenajare.
  • Rezistenta sporita datorata grosimii profilului.
  • Structura stabila datorata grosimii armaturii.
  • Flexibilitate la montare pachete cu sticla termopan sau tripan.
  • Stabilitate estetica gratie calitatii materialelor utilizate.
  • Durabilitate pentru zeci de ani.
  • Intretinere simpla cu costuri minime.

De ce sa alegeti acest sistem?

Cu termopane Veka casa, biroul, magazinul, sau centrul de infrumusetare vor capata alt aer. 

Un aer estetic placut, precum si consevarea energiei pe care o veti cosuma in orice anotimp pentru conditionarea incaperilor.

Fie de veti monta ferestre sau usi termopan Veka, intimitatea interioarelor va fi cu mult imbunatatita in privinta zgomotelor exterioare. 

Pentru aceste beneficii cu siguranta ca nivelul de preturi termopane Veka vor fi convenabile si cel putin justificate.

tamplarie veka

Utilizari profile

Aria de utilizari pentru produsele obtinute cu profile Veka este suficient de larga incat sa acopere cerintele utilizatorilor casnici sau comerciali pana la un nivel mediu ca marime. Exista constrangeri legate de inaltimea de constructie, insa cu siguranta nu sunt aplicabile pentru termopane Veka in varianta de constructie clasica.

Prin urmare, tot ceea ce tine de usi, ferestre, pereti armonica, pereti despartitori care se vor monta in locuinte, cladiri pentru birouri sau alte spatii comerciale sau care ofera servici pentru populatie, se pot fabrica cu unul dintre profilele Veka.

Preturi 

Pretul este intotdeauna o informatie de mare interes pentru oricare tip de beneficiar. Lucrul cel mai important de retinut este ca produsele comandate au drept baza de calcul un pret de producator pentru profilul care se va utiliza.

De aici, la pret, vor fi adaugate manopera pentru fabricare si instalare, totul in coordonare cu dimensiunile finale de executie. In final veti fi incantati sa aflati ca nivelul de preturi termopane Veka este atat de convenabil incat investitia va fi de un real ajutor pentru confortul locuirii sau al activitatilor desfasurate intr-o cladire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *