termopane salamander

Termopane Salamander

Cand ne referim la termopane Salamander stim deja ca nivelul de calitate al acestor profile poate sa preia orice sarcina dificila in privinta asigurarii eficientei energetice a cladirilor la nivel de ferestre si usi.

In portofoliul producatorului se regasesc profile care vor raspunde cerintelor de izolare termica, fonica si impotriva infiltrarii apei sau umezelei.

Particularizarea pe care aceste geamuri termopan Salamander o propun este atat de buna incat nu exista vreo provocare tehnica sau estetica care sa nu fie rezolvata in beneficiul clientului.

In combinatie cu pachetele de sticla termopan si puse in miscare cu ajutorul celei mai performate feronerii, produsul final pe care il veti utiliza proiecteaza in viitor o prezenta placuta si un ecart de utilizare pentru multi ani la rand.

Provenienta

Germania, landul Bavaria, este locul in care sunt produse profilele PVC pentru ferestre termopan Salamander si pentru usi termopan Salamander. Este cu siguranta cel mai potrivit loc pentru aceasta productie pentru ca renumele marcii isi are radacini inca din anul 1885 cand a fost deschisa prima fabrica de pantofi Salamander.

Incepand cu anul 1973, s-a decis inceperea productiei pentru profile de termopane Salamander, timp in care cercetarea in domeniu a avut o crestere accentuata. Drept urmare, in anul 1985 este deja intrudus un sistem de  inchidere universal care permite montarea unei garnituri suplimentare.

Anul 1996 aduce deja sistemele Design, pentru ca doar dupa 2 ani sa fie puse pe piata profile termopane Salamander in variantele 2D, 3D, iD si mD. Un nou pas este facut prin aparitia profilului JetLine si Streamline, iar incepand cu anul 2010 ne putem bucura din plin de exceptionala linie de profile BluEvolution.

Este simplu de inteles ca aceste termopane Salamander ofera in primul rand un concept orientat spre confort, economie de energie si design adaptabil pe orice configuratie a cladirii.

provenienta salamander

Tipuri profile Salamander

Adaptabilitatea profilelor Salamander reprezinta tinta pe care producatorii au atins-o. Faptul ca nu veti fi constrans sa folositi un sigur tip de profil, indiferent de locatia sau stilul in care acesta va fi utilizat, reprezinta un castig pentru utilizatorii rezidentiali si fara deosebire pentru cei comerciali.

Daca sunteti in cautarea celei mai potrivite solutii in privinta protectiei termice si a celei fonice, recomandarea este sa luati in considerare caracteristicile functionale ale modelelor de profile pentru termopane Salamander.

Streamline 76

Pentru o categorie insemnata de cladiri de locuinte, sau sedii pentru birouri, profilul Streamline 76 este o alegere recomandata.

Cu acest profil se pot construi termopane Salamander de foarte buna calitate si cu potential excelent in privinta celor trei beneficii pe care orice client le urmareste – izolare termica, fonica si protectie anti-efractie.

Profilul Streamline 76 vine cu o adancime de constructie de 76mm lucru care permite incarcarea de pachete formate din doua foi de sticla.

Dupa montaj, intregul ansamblu are pretentia de a oferi o pretectie termica cuprinsa intre 0,86 si 1,3 W/m2K in functie de tipul de sticla ales. 

In plus, izolarea fonica atenueaza pana la 46 dB din zgomotul exeterior, ceea ce indica ca linistea si intimitatea interioarelor se va situa la un nivel foarte convenabil.

Este de retinut ca acest model de profil se poate alege din doua variante. 

Fie cu 5 camere, fie cu 7 camere, aspect care demonstreaza inca o data flexibilitatea cu care puteti obtine geamuri termopan Salamander adaptate la necesitatile practice.

salamander streamline 76

Bluevolution 82

Profiul BluEvolution 82 deschide gama profilelor speciale pentru constructia de termopane Salamander. Pe o baza constructiva de 82 mm se vor putea monta pachete de doua sau trei foi din sticla ce pot avea o grosime variabila de la 24 mm si pana la 54 mm.

Un avantaj important este oferit folosirea unei armaturi care atinge grosimea de 2 mm, lucru ce permite incarcarea unei greutati mai mari pentru pachetele cu foile din sticla. Acest beneficiu arata clar ca dimensiunile pentru geamuri termopan Salamander pot trece dincolo de formatele clasice.

Incepand cu acest profil Salamander se poate opta pentru adaugarea celei de-a treia garnituri de etansare care va fi pozitionata median cu linia profilului. In acest fel rezultatele referitoare la izolarea cu aceste ferestre termopan Salamander vor fi net superioare.

In sinteza, fie ca veti monta ferestre termopan Salamander, sau usi termopan Salamander, veti beneficia de mai multa protectie termica si fonica, dar si de avantajul sistemelor antiefractie, dupa cum urmeaza.

Izolarea termica cu doua garnituri este de 0,84 W/m2K, iar la trei ganituri coeficientul ajunge la 0,74 W/m2K.

salamander bluevolution 82

Bluevolution 92

Gama de profile BluEvolution repezinta in sine un concept dedicat atenuarii cat mai accentuate a transferului de energie si sunet din exterior spre interiorul cladirii.

Dupa montarea de termopane Salamander echipate cu profil BluEvolution 92 veti constata o scadere foarte mare a costurilor cu conditionarea aerului interior in orice anotimp.

Profilul este construit pe o adancime de 92 mm si dispune de 6 camere de aer. Gratie cercetarii expertilor Salamander, forma si aranjarea acestor camere in interiorul profilului au condus la obtinerea unor indici de performanta excelenti.

In plus, cu sistemul de etansare format din 3 garnituri, efectul de stopare al fluxului fonic din exterior este remarcabil. Designul profilului Salamander BluEvolution 92 nu a fost lasat la intamplare si isi aduce contributia cu finete la aspectul cladirii.

Nu in ultimul rand aceste profile pentru ferestre termopan Salamander si in special cele pentru usi termopan Salamander sunt suficient de rezistente incat sa puna o bariera trainica inaintea incercarilor de efractie, dar si a vicisitudinilor vremii.

Conceptia profilului permite incarcarea unui pachet din foi de sticla care poate atinge grosimea maxima de 60 mm. In aceste conditii izolarea termica totala pentru termopane Salamander se incadreaza intre 0,73 si 0,83 W/m2K, iar izolarea fonica la circa 47 dB.

profil salamander bluevolution 92

Caracteristicile profilelor Salamander

Prin insumare caracteristicile propuse de profilele Salamander aduc un raport consistent in favoarea clientului in comparatie cu pretul platit. Pe cele mai importante dintre acestea le veti regasi in lista care urmeaza:

 • Profile concepute integral in Germania.
 • Grosime de 6 mm indiferent de tipul profilului.
 • Grosime de 2 mm a armaturii pe toata suprafata profilului.
 • Coeficienti imbatabili pentru izolare termica si fonica.
 • Rezistenta sporita impotriva deschiderii neautorizate.
 • Stabilitate ridicata in timp pentru culoare si luciu.
 • Intretinere facila cu un consum financiar redus.
 • Design adaptabil pentru orice tip de constructie.

Tamplarie PVC Salamander

Decizia pentru instalarea de tamplarie PVC Salamander este naturala pentru ca producatorul german a investit tehnlogie si rafinament in producerea acestor profile.

Calitatea materialului PVC care devine prima bariera in lupta impotriva transferului termic este atat de buna incat nu vor exista deformari sau schimbari de culoare odata cu trecerea timpului.

Garniturile duble sau triple se vor mula perfect pe fiecare canat si toc in parte, astfel ca nu exista vreun motiv ca indicii de protectie termica si fonica sa nu fie indepliniti cand ati decis ca montati termopane Salamander.

profile tamplarie salamander

Utilizari profile?

Cresterea calitatii constructiilor noi se bazeaza si pe aportul unor ferestre si usi de calitate. Pentru ca Salamander este in centrul preferintelor in acest domeniu, producatorul garanteaza ca profilele sale vor face fata oricaror provocari in materie de inchideri de spatii.

Deja in acest moment veti gasi in utilizare usi clasice pentru interior si exterior, ferestre cu unul sau mai multe canate, usi glisante, panouri armonica, cel putin intr-una dintre urmatoarele locatii:

 • Cladiri rezidentiale individuale.
 • Apartamente in condominiu.
 • Zone dedicate comertului.
 • Incinte specializate in servicii.
 • Cladiri dedicate birourilor de firma.
 • Spatii de depozitare.
 • Institutii guvernamentale.
 • Zone pentru entertainment sau cultura.

Va putem ajuta? Suntem o firma cu obiectiv de tamplarie aferenta profilelor Salamander. Producem ferestre si usi cu acest profil de clasa superioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *