profil termopane rehau

Termopane Rehau

Gama de termopane Rehau reprezinta una dintre cele mai atractive solutii de inchidere pentru golurile de fereaastra sau de usi. 

Potentialul de protectie pe care il ofera combinatia de profile Rehau si sticla termopan care de monteaza se ridica la un nivel excelent.

In functie de destinatia utilizarii, flexibilitatea formelor si designul ferestrelor si usilor construite cu acest profil se poate adapta pentru o integrare perfecta cu cladirea si necesitatile beneficiatului.

In urma montajului nivelul de protectie al incaperilor impotriva frigului, caldurii, prafului, zgomotului sau umezelei se va imbunatati simtitor.

 Gratie structurii extrem de solide oricare termopane Rehau vor fi folosite ani la rand cu un efort si cost de intretinere minime.

Provenienta

Profilele pentru termopane Rehau sunt de provenienta germana. Istoria firmei isi are inceputul inca din anul 1948, cand primele sale produse aveau legatura cu industria incaltamintei si producerea de furtunuri pentru apa.

La 10 ani de la infiintare a fost produs primul profil pentru ferestre, pentru ca ulterior, dupa cercetari ample si ridicarea proiectarii si tehnologiei de fabricare, in anul 2000 marca Rehau sa devina prima care oferea un profil de ferestre certificat pentru blocarea pierderilor de energie din cladiri.

Dupa acest an profilele Rehau s-au diversificat si imbunatatit. In anul 2005 a fost deschis la Erlangen un centru pentru inovatii in constructii si in Rehau un centru pentru scolarizare si inovatii.

rehau

Tipuri profile Rehau

Gama de profile Rehau permite o abordare flexibila in privinta alegerii in functie de nivelul de protectie pe care il doriti.

Este posibil ca nu in toate sectiunile unei cladiri sa fie necesar cel mai intal nivel de potectie termica sau fonica, de aceea adaptabilitatea profilelor pentru productia de termopane Rehau este un plus pentru aceasta marca de profile.

Pe cele mai des solicitate profile si cel putin la fel de apreciate pentru valoarea lor in constructii le veti regasi prezentate in continuare.

Profil 3 camere (REHAU EURO DESIGN 60) 

Acest profil termopan Rehau Euro Dsign 60 are o adancime de constructiva de 60 de centimetri si este dotat cu doua ganituri de etasare intre toc si canat.

La interior profilul dispune de 3 camere de aer care aduc performantele sale la un indice de izolare termica de 1,6 W/m²K. Pentru acest profil poate fi utilizat un pachet cu sticla care ofera la randu-i o izolare termica de 1,1 W/m²K.

Cu aceste caracteristici profilul isi poate indeplini perfect sarcina de protectie in fata transferului de energie dintre mediile pe care le separa.

Gratie feroneriei Roto care dispune de un sistem de microventilatie si antiefractie, acest ansamblu de geamuri termopan Rehau poate satisface un numar mare de beneficiari.

Profilul cu 3 camere REHAU EURO DESIGN 60 poate fi solicitat in varianta alb sau color pentru armonizare cu designul cladirii.

profil 3 camere rehau euro design-60

Profil 5 camere (EURO DESIGN 70)

Profilul cu 5 camere Euro Design 70 este recomandat pentru majoritatea deschiderilor de ferestre sau de usi ale cladirilor rezidentiale sau comerciale de dimensiuni mici sau medii. 

Adancimea constructiva este de 70 de centimetri, aspect care permite montarea de doua sau trei foi de sticla.

Profilul pentacameral este testat si drept rezultat indica un coeficient de izolare termica de 1,3 W/m²K, in timp de sticla montata va atinge valoarea recomadnata de specialisti de 0,8 W/m²K.

Cu ajutorul feroneriei Roto sunt eliminate riscurile aparitiei infiltratiilor de apa, a prafului sau a curentilor de aer, insa oricand sistemul poate permite o microventilatie eficienta.

Prin infoliere cu materiale dedicate se pot obtine variante de culoare fata de nunata alb standard, lucru care extinde adaptabilitatea estetica a acestor termopane Rehau.

euro design 70

Profil 7 camere Synego

Pentru profilul de 7 camere Synego specificatiile producatorului sunt deosebite. Cu o adancime de 80 cm si posibilitatea montarii de 2 sau 3 sisteme de garnituri de contact, acest profil este recomandat pentru finalizarea inchiderilor de ferestre sau de usi in locatii cu potential ridicat de temperaturi extreme si/sau zgomot intens.

Datorita acestor caracteristici constructive profilul aduce o izolare termica de 0,94 W/m²K, iar prin intermediul pachetului de sticla nivelul izolarii atinge 0,6 W/m²K.

Cu aceassta echipare de montaj final si prin contributia feroneriei Roto, izolarea fonica va avea capacitatea sa blocheze zgomote pana la 50dB.

Trebuie tinut cont ca informatiile prezentate sunt valabile cand aceste termopane Rehau sunt dotate cu 3 foi de sticla care se pot monta cu o grosime maxima a pachetului de 50mm.

Si pentru aceste profile 7 camere Synego puteti alege nuante ale materialului de infoliere, precum si forme pentru ferestre termopan Rehau sau usi termopan Rehau asa cum ati aprobat in proiectul constructiei.

profil synego

Profil Rehau Geneo (fibra)

Profilul Rehau Geneo se incadreaza in gama de profile cu caracteristici speciale datorita materialelor cu care este produs. Este vorba despre un compozit de fibre RAU-FIPRO, la care se adauga un set de 3 garnituri coextrudate.

La o adancime de 86 mm, cu un numar de 6 camere si cu aceasta combinatie de materiale profilul Rehau Geneo atinge cu usurinta nivelul de izolare termica de 0,85 W/m²K, iar sticla ce va fi montata in pachet de 3 foi va proteja la randu-i pana la 0,6 W/m²K.

In aceste conditii se estimeaza o economie de energie produsa in cladire de cel putin 76%, iar din punct de vedere al izolarii fonice zgomote care ating 50dB nu-si vor mai face simitita prezenta la interior.

Pentru utilizare confortabila aceaste profile Rehau Geneo pentru ferestre sau usi termopan sunt dotate cu feronerie Roto, iar nuanta de culoare poate fi aleasa dintr-un paletar care acopera cu siguranta toate cerintele.

REHAU Geneo Profil

Top caracteristici Rehau

Fiecare model de termopane Rehau ofera un pachet personalizat de caracteristici care se transpun implicit in beneficii de utilizare pe termen lung. Pe cele mai importante le regasiti in lista ce urmeaza:

 • Economie substantiala de energie prin izolare termica excelenta.
 • Atenuare semnificativa a zgomotelor exterioare.
 • Manevrare usoara si sigura gratie sitemului de feronerie.
 • Nivel foarte bun de protectie anti efractie.
 • Sticla extrem de clara obtinuta prin tehnologia High Definition Finishing.
 • Intretinere economica datorata gradului ridicat de rezistenta al profilului.
 • Paleta de circa 220 de culori si nuante pentru un design adaptat cerintelor.
 • Pret personalizat si justificat pentru produsul primit.

Despre feronerie

Daca profilele pentru termopane Rehau sunt la o cota de calitate foarte buna, este dezirabil ca si feroneria sa atinga acelasi nivel.

Feroneria reprezinta intregul ansamblu de elemente mecanice care actioneaza deshiderea, inchiderea sau rabatarea canatelor mobile ale oricaror ferestre termopan Rehau si usi termopan Rehau pe care le veti utiliza.

Este vorba despre balamale, seturile de zavorare, elementele foarfeca pentru deshiderea oscilanta, precum si manerele care actioneaza intregul sistem mecanic.

Fiecare dintre aceste elemente trebuie sa fie rezistente si foarte precise la cicluri multiple de manevrare. Feroneria Roto a fost testata indelungat pe toate tipurile de profile de geamuri termopan Rehau si indeplineste cu succes aceste cerinte.

Cu feronerie Roto veti primi in plus fata de alte marci un sistem unic de microventilatie, care se actioneaza foarte usor. In plus, usile sau ferestrele termopan Rehau pot fi dotate la cerere cu sisteme extrem de sigure impotriva patrunderii prin efractie.

tamplarie rehau

Utilizari profile

Se poate spune ca nu exista cladire sau alt tip de spatiu care sa nu poata fi dotat cu unul dintre produsele din gama de termopane Rehau.

Flexiblitatea profilelor, atat cea legata de prelucrare in forme atipice, precum si legata de nivelul de protectie termica, va ofera sanse foarte bune de alegere pentru montaje de usi, ferestre, usi armonica, usi glisante, etc. pentru:

 • Locuinte individuale.
 • Locuite la bloc.
 • Spatii comerciale.
 • Spatii pentru servicii.
 • Locatii pentru birouri.
 • Locarii pentru depozite.
 • Sedii de institutii publice.
 • Sali de conferinte, spectacol sau muzee.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *