O tamplarie PVC reprezinta un mix de materiale care prin asamblare si montaj va fi in masura sa creeze o bariera termica si fonica consistenta. 

Aceasta este principala calitate si are la baza imbinarea proprietatilor deosebite ale fiecarui tip de material ce o compune. Cu alte cuvinte conditionarea incaperilor, pe timp de vara sau pe timp de iarna, va deveni eficienta, fara a mai exista transfer de energie dinspre zonele inchise cu aceasta tamplarie din PVC. 

Cu aceasta ocazie si costurile ocazionate cu mentinerea unei temperaturi interioare confortabile vor fi mai reduse.

Care este rolul unei tamplarii din PVC?

Reglementarile pentru constructiile moderne, sau pentru cele care se afla in renovare, prevad clar aducerea lor la un indice de pasivitate cat mai bun.

O tamplarie PVC este in masura sa inchida suficient de bine golul ferestrelor sau al usilor incat transferul de energie intre mediul exterior si cel interior sa fie cat mai redus.

Tocaria ferestrelor sau a usilor asigura pe langa un suport de sustinere solid pentru sticla si o foarte buna izolare termica si fonica.

Policlorura de vinil (PVC) este renumita pentru aceste proprietati. In plus, armatura camerala a profilului va rigidiza tocaria, aceasta devenind un suport extrem de durabil in timp.

Sticla este cel mai expus material si ca atare va trebui sa detina proprietati foarte bune pentru respingerea radiatiei calorice pe timp de vara, pe de o parte, iar pe de alta parte sa nu permita pierderea caldurii din interior pe timp de iarna.

Utilizarea frecventa a ferestrelor si usilor impune montarea de feronerie capabila sa inchida perfect partile mobile ale oricarui model de usa sau fereastra.

tamplarie pvc

De ce Fenex?

Echipa Fenex este in masura sa va sustina in alegerea celei mai profitabile solutii in materie de tamplarie PVC, atat pentru ferestre cat si pentru usi. 

Scopul echipei este sa va aduca multumire in ambele planuri legate de acest demers. In primul rand ne referim aspectul etetic si functional, dar nu in ultimul rand si la aspectul economic.

Faptul ca ne bazam pe experienta in proiectare si montaj, precum si pe colaborarea foarte buna cu producatorii de tamplarie PVC, sticla si feronerie dedicata, va ajuta esential la finalizarea unui proiect de foarte buna calitate.

tamplarie profile pvc

Mod profesional de lucru.

Suntem interesati de noutatile din domeniu, iar acest aspect este foarte  important. Fiecare lucrare pe care o lansam impreuna cu dumneavoastra vine cu particularitati care vor implica intreaga noastra capacitate de lucru.

Pornind de la consultanta in privinta alegerii modelului de profil tamplarie PVC, precum si a tipului de sticla si feronerie cu care vom dota produsul final si pana la montajul propriu-zis, toate lucrarile vor fi atent coordonate.

Atentia la detalii.

Desi ar putea parea ca o fereastra sau o usa sunt doar elemente obisnuite dintr-o constructie, importanta lor este definitorie pentru nivelul de conservare a energiei cu care functioneaza cladirea.

Pentru acest motiv suntem incredintati ca detaliile fac intr-adevar diferenta intre o lucrare impecabila si una cu erori de proiectare sau de montaj.

Determinarea prin masurare precisa a cotelor de lucru, alegerea combinatiei optime intre model profil si tipul de sticla, gasirea celei mai bune pozitionari a canaturilor oscilobatante, alegerea variantei potrivite de montaj a glafurilor exterioare si interioare, consiliere privind culoarea tamplariei, sunt detalii importante pentru care va oferim cel mai bun suport.

Orientati spre clienti.

Pentru echipa Fenex graba nu este cunoscuta. Ca atare, noi nu ne grabim, ci mai curand preferam sa discutam in detaliu care sunt dorintele dumneavoastra in legatura cu noile ferestre sau usi din tamplarie PVC. Cu siguranta ca asta nu inseamna ca veti astepta mai mult fata de termenul de montaj pe care il stabilim impreuna.

Suntem siguri ca acest lucru este important pentru ca vrem sa fim in primul rand noi siguri ca produsul pe care il vom monta va fi excelent in toate aspectele – functional si estetic.

Caracteristicile unei tamplarii PVC de calitate?

Asa cum am aratat montarea de tamplarie din PVC reprezinta o etapa importanta din ansamblul lucrarilor ce conduc la obtinerea celui mai bun indice de raspuns al cladirii fata efectele mediului exterior.

Un produs competitiv si cu durata mare de utilizare rezulta doar prin includerea de materiale de foarte buna calitate. In plus, profesionalismul lucrarilor de montaj joaca un rol esential pentru ca toate proprietatile materialelor incluse in tamplaria PVC sa fie puse in valoare.

Iata care sunt beneficiile fiecarei componente a ferestrelor si usilor din PVC.

profil calitate superioara

Profile de gama superioara.

Profiul din PVC sta la baza fiecarui produs din aceasta categorie. 

Normativele arata ca aceste profile trebuie sa indeplineasca o serie de caracteristici pentru a putea fi declarate apte sa intre in componenta ferestrelor, usilor, sau altor produse de tip panouri despartioare.

Produsul final obtinut dintr-un profil PVC de calitate trebuie sa ofere izolare termica si fonica, securitate (in special impotriva intrarii prin efractie) si nu numai.

Firma noastra lucreaza cu profile care sunt certificate pe plan european si care pot sa ofere nivelul optim de sustinere al panourilor de sticla, precum si un indice scazut de transfer termic.

sticla calitate superioara

Sticla de calitate.

Sticla pe care o utilizam detine proprietati speciale in privinta reactiei la radiatiile UV, precum si la modul in care permite sau nu schimbul de energie intre cele doua medii separate prin tamplaria PVC.

Sticla de tip LowE, spre exemplu, va reduce semnificativ transmisia de caldura dinpre exterior spre interior, lucru datorat aplicarii pe foaia de sticla a unui strat special de nitrat.

In functie de tipul profilelor PVC, se pot folosi diferite grosimi ale foilor de sticla, precum si un numar diferit de straturi de sticla in pachetele care se vor monta. In plus, pentru maximizarea efectului de reducere a zgomotului intre foile de sticla se poate introduce un gaz inert (argon).

Feroneria rezistenta.

Feroneria este prezenta pe majoritatea produselor din gama de tamplarie PVC. In functie de destinatia produselor, feroneria poate include si diferite sisteme de siguranta impotriva deschiderii neuatorizate, sau sisteme de control pentru deschidere partiala.

Feroneria trebuie sa sustina numeroase cicluri de inchidere si deschidere, prin urmare fiabilitatea este o caracteristica importanta. Mai mult, o feronerie de calitate trebuie sa permita un reglaj de finete dupa montaj.Acest lucru este necesar pentru ca presiunea exercitata la inchiderea canatului de fereastra, sau a foii de usa, sa fie suficienta incat sa asigure o etansare eficienta.

Preturi accesibile

Cotatiile de pret va vor fi comunicate dupa ce un tehnician va prelua datele dimensionale si caracteristicile functionale si de accesorizare pentru fiecare produs in parte. 

Pentru ca stim ca suntem interesati de un raport cat mai bun intre pret si calitate, va informam ca toate produsele din gama tamplarie PVC sunt cotate cu pret de producator. Exista posibilitatea ca in functie de amploarea comenzii sa putem negocia un procent de reducere a pretului pentru tamplarie PVC.

ferestre camera cu tamplarie pvc

Tipuri de produse din PVC

In portofoliul Fenex sunt disponibile cele mai cunoscute variante de produse pe care le asamblam cu profile PVC, sticla si feronerie de foarte buna calitate. 

Suntem deschisi sa abordam lucrari de anvergura deoarece ne bazam de experienta echipei si pe utilajele cu care lucram.
Cele mai cunoscute produse pe care le realizam sunt:

  • Ferestre cu unul, mai multe canate, sau fara canat
  • Usi simple sau duble
  • Panouri despartitoare

Fie ca veti avea nevoie de un set complet de ferestre si usi din tamplarie PVC pentru noua casa, fie ca doriti sa compartimentati un spatiu interior de dimensiuni mari cu panouri din profile PVC, toate lucrarile se vor baza pe calitate si termen de predare respectat.