Aluminiul este unul dintre cele mai usoare si simultan trainice materiale din care se pot produce structuri de tamplarie. 

O tamplarie din aluminiu va avea o durata foarte mare de viata in conditii de utilizare normala, prin urmare devine una dintre cele mai apreciate solutii in acest domeniu.

Maleabilitatea aluminiului ofera producatorilor posibilitatea de a cofectiona forme atipice de tamplarie pentru ferestre, usi clasice sau glisante, pereti armonica, etc.

In combinatie cu un sistem de sticla termopan si setul de feronerie adecvat, produsul final ofera beneficiarillor operare si intretinere usoare, precum si un aspect al designului care se integreaza in aspectul general al cladirii.

Rol tamplarie aluminiu?

Scopul urmarit prin montajul structurilor de tamplarie din aluminiu pentru ferestre si usi de exterior este acela de a proteja interiorul cladirii de efectele mediului exterior.

Caldura si frigul sunt principalele efecte pe care le dorim tinute dincolo de ferestrele si usile cladirilor noastre. Tamplaria din aluminiu va reduce considerabil transferul de caldura, frig, umezeala, praf si zgomot dinspre exterior.

Astfel incintele protejate in acest mod vor putea fi declarate confortabile si foarte aproape de idealul de a deveni pasive.

Este important ca toate materialele care intra in configurarea produselor din gama de tamplarie aluminiu sa furnizeze produse finale de cea mai buna calitate. In final, asamblarea si montajul vor sustine obtinerea unui raport calitate – pret cat mai convenabil pentru client.

tamplarie din aluminiu

De ce noi?

Lucrarile din acest domeniu trebuie sa fie ancorate in profesionalism. Tehnologia permite astazi obtinerea de materiale cu o calitate foarte buna, aspect care merita sa fie transferat complet in produsul final.

Cum tamplaria din aluminiu este un produs final ce trebuie montat, atunci si atentia noastra pentru acest pas al lucrari va fi semnificativ marita.

Consideratiile anterioare ne definesc pentru ca echipa Fenex are drept scop multumirea clientilor sai. Atata vreme cat dispunem de produse profesionale, ne asiguram ca si montajul acestora se va incadra in aceeasi nota.

fereastra profil aluminiu

Mod profesional de lucru.

Etapele pe care le vom parcurge impreuna cu clientul sunt astfel configurate incat riscul aparitiei unei erori sa fie eliminat.

De la prima discutie prin care vom afla care este necesarul dumneavoastra de tamplarie aluminiu, la preluarea cotelor de lucru si pana la ziua montajului si reglajelor pentru feronerie, toate etapele sunt asigurate din puncte de vedere al calitatii si preciziei.

Atentia la detalii.

Lucrarile ocazionate de producerea si montajul de tamplarie aluminiu fac parte din constructia unei cladiri noi. Colaborarea cu proiectantul este importanta pentru ca acesta este in masura sa ofere cote exacte pentru deschiderile ferestrelor, usilor sau a altor spatii in care se doreste montajul de tamplarie din aluminiu.

Aceste detalii sunt vitale pentru ca produsul final sa se incadreze perfect in golul pe care trebuie sa-l inchida.

In plus, echipa noastra ofera consultanta specializata pentru solutii de renovare. Detaliile in aceste situatii sunt importante pentru ca vor aduce confort in utilizarea pe termen lung.

Orientati spre clienti.

Colaboram eficient si personalizat. Fiecare lucrare noua la care ne solicitati reprezinta pentru echipa Fenex un parcurs bine stabilit si de la care nu ne vom abate. Acultam cu multa atentie ce asteptari aveti dupa ce produsele pe care le vom monta vor intra in utilizare.

Venim cu solutii tehnice de confrigurare noi si va explicam care sunt avantajele utilizarii lor. Nu intotdeauna ceea ce credeti ca ar fi potrivit pentru o anumita situatie poate fi si eficient. Dorim ca orice tamplarie aluminiu pe care o montam sa aduca intregul pachet de beneficii cu care este inzestrata.

Caracteristicile unei tamplarii aluminiu de calitate?

Calitatea tamplariei din aluminiu este deja testata si apreciata in utilizarile rezidentiale sau comerciale.

Nivelurile foarte bune de etansare si coeficientii excelenti de protectie importriva caldurii sau frigului fac din aceasta solutie de inchidere una dintre cele mai des solicitate.

Fiecare componenta a produsului isi aduce contributia la aceste caracteristici, iar implicarea echipei Fenex ajuta la definitivarea proieectului prin montaj profesional. Principalele materiale care intra in componenta unei tamplarii din aluminiu sunt descrise in continuare.

profil calitate superioara

Profile de calitate

Prin profile de calitate intelegem intreaga structura a tamplariei din aluminiu pe care o vom monta. Astfel, calitatea produsului este clar definita de tipul de profil folosit si de clasa in care acesta este incadrat.

Aceste profile sunt suficient de solide incat sa permita incarcarea pachetelor cu sticla, chiar si pentru dimensiuni mari ale canatelor.

Toate profilele pe care le utilizam sunt acreditate in privinta coeficientului de transfer termic si al sigurantei la foc. 

In plus, finisarea prin culoare a acestor profile va contribui in mare masura la respectarea designului general al cladirii.

sticla calitate superioara

Sticla

Sticla este produsa si asamblata in pachet conform cu cerintele fiecarui model de profil. 

Deoarece deschiderile canatelor sunt acoperite cu parte vitrata ce este expusa semnificativ la efectele mediului exterior, calitatea trebuie sa fie exemplara.

In functie de particularitatile geografice si de pozitionare cardinala a locatiei, sticla poate fi configurata astfel incat sa aiba un aport substantial in respingerea radiatiilor calorice si zgomotului exterior, sau sa fie opaca pentru maximizarea intimitatii la interior.

Pentru a respecta exigentele legate de durabilitate trebuie folosita sticla de calitate superioara.

Feroneria

Manevrabilitatea pentru o tamplarie aluminiu trebuie sa se realizeze usor, astfel ca utilizatorul sa nu depuna vreun efort. Pe langa acest aspect, sustinerea partilor mobile trebuie sa fie sigura si sa permita inchideri, deschideri, rabatari, plieri si deplieri numeroase si pe termen lung.

Toate aceste manevre sunt posibile doar prin montajul corespunzator al unei feronerii dedicate pentru o tamplarie aluminiu.

Inainte de finalizarea operatiunilor de montaj este necesara o verificare si o ajustare prin reglaj a feroneriei. Motivul este legat de obtinerea unei presiuni egale de apasare a canatului pe garnituri pentru ca eficienta tamplariei din aluminiu sa fie perfecta.

ferestre geamuri tamplarie aluminiu

Tipuri de produse

In portofoliul echipei Fenex puteti regasi o gama confortabila de produse care definesc conceptul general de tamplarie aluminiu.

Fiecare dintre acestea vine cu particularitati ce tin de configurare, forma, domeniu de utilizare, design, dar si preturi tamplarie aluminiu adaptate.

  • Ferestre – Acest produs este este cel mai des solicitat. Este de inteles acest lucru pentru ca protejarea cu un produs de calitate a golurilor de fereastra reprezinta primul pas in obtinerea unui indice confortabil de pasivitate a cladirii, in general.

  • Usi clasice sau batante – Usile de acces confectionate cu tamplarie din aluminiu pentru locuinte, sedii de institutii, sau sedii comerciale, sunt apreciate atat pentru elementul de protectie termica, cat si pentru soliditatea pe care o au in fata incercarilor de efractie. Sunt perfect utilizabile si ca usi de interior in special acolo unde traficul este ridicat.

  • Usi armonice – Acest model de usi din tamplarie aluminiu sunt apreciate pentru locatiile in care suprafata incaperilor este mare si se doreste crearea temporara, rapida si usoara a unui perete despartitor.

  • Usi glisante – Gama de usi glisante din tamplarie alumniu isi aduc aportul in conservarea spatiului disponibil pentru locatiile cu dimensiuni reduse. Glisarea foii de usa in dreptul unui perete va economisi spatiu si va spori confortul locatiei.

Preturi accesibile.

Suntem continuu preocupati spre a va oferi un pret competitiv si care sa reflecte corect calitatea produselor pe care le veti primi dupa montaj.

Suntem axati pe lucrul cu materiale ce provin direct de la producatori, atat pentru profilele din aluminiu, cat si pentru sticla si feronerie.

Toate materialele consumabile pe care le utilizam sunt de cea mai buna calitate, prin urmare fiecare pret este in totalitate justificat si desigur adaptat cu cerintele pe care le aveti.

Cand montam orice tip de tamplarie din aluminiu de calitate, preturi tamplarie aluminiu pe care il veti plati se va amortiza in primul rand prin confortul utilizarii pe termen lung a produselor noastre.

In plus veti beneficia de un regim de intretinere cu costuri extrem de mici in paralel cu un design foarte bine ancorat in realitate.