termopane salamander

Termopane Salamander

Cand ne referim la termopane Salamander stim deja ca nivelul de calitate al acestor profile poate sa preia orice sarcina dificila in privinta asigurarii eficientei energetice a cladirilor la nivel de ferestre si usi.

In portofoliul producatorului se regasesc profile care vor raspunde cerintelor de izolare termica, fonica si impotriva infiltrarii apei sau umezelei.

Citeste mai mult “Termopane Salamander”
termopane veka

Termopane Veka

Daca ati optat sa montati termopane Veka cu siguranta ca sunteti deja multumiti de ferestrele si usile utilizate an dupa an. Aceasta este strategia de proiectare, constructie si montaj pe care producatorul german de tamplarie PVC Veka si-a insusit-o si o perfectioneaza continuu – multumirea clientilor din zona rezidentiala sau cea comerciala.

Citeste mai mult “Termopane Veka”
profil termopane rehau

Termopane Rehau

Gama de termopane Rehau reprezinta una dintre cele mai atractive solutii de inchidere pentru golurile de fereaastra sau de usi. 

Potentialul de protectie pe care il ofera combinatia de profile Rehau si sticla termopan care de monteaza se ridica la un nivel excelent.

In functie de destinatia utilizarii, flexibilitatea formelor si designul ferestrelor si usilor construite cu acest profil se poate adapta pentru o integrare perfecta cu cladirea si necesitatile beneficiatului.

Citeste mai mult “Termopane Rehau”